Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/6/hmoliven.nu/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2421 Hälsoanalys | Hälsomottagningen Oliven

Hälsoanalys

Om du har möjlighet att besöka mottagningen kan du boka in en komplett Hälsoanalys. Inför ditt besök fyller du i en hälsoprofil som du har med dig till vårt möte. Förutom samtal tar vi olika prover samt gör en första behandling direkt på plats och du får ditt resultat direkt.

Under tiden som jag går igenom ditt blod ingår behandling med infraröd värme eller magnetism. Vill du hellre ha en lugn stund i vår behandlingshörna kan du välja nedan upplägg.

Om du inte har möjlighet att ta dig till mottagningen kan du boka in en
tid via skype/telefon, då tar vi istället tester via externa labb.

Jag arbetar enligt den funktionsmedicinska modellen men med utgångspunkten i kinesiologi, både som undersökningsmetod och som behandling.

Vi tar vanligtvis följande prover under dina besök:
-Levande blod och torrblod
-Hb- och ev glukosvärde
-Combur 10
-Metallbelastning urin
-Oxymetermätning
-HRV-mätning
-QRMA-scanning

I vårt samarbete läggs följande aspekter i beaktning:

  • Din egna upplevda hälsostatus
  • Din eventuella symtombild
  • Organfunktionen
  • Näringsämnesbalansen med vitaminer, mineraler osv.
  • Ditt kostintag

Beroende på din symtombild och mående finns olika upplägg att välja mellan. Ju längre du har gått med dina problem ju djupare analyser kan man behöva göra för att hitta varför just du mår dåligt. Därför samarbetar vi med flera olika labb.

Jag får enligt lagen inte behandla barn under 8år, enbart ge rådgivning till barnets föräldrar. Då kan du istället vända dig till min kollega Ina Lennartsson på Vhila Hälsoklinik.

 

Exempel på hälsoproblem

våra kunder söker för:

– trötthet, utmattning, infektioner

– långvarig stress

– hormonella obalanser, sköldkörtelproblematik, PMS, PCOS, endomterios, menssmärtor, infertilitet m.m.

– magkatarr, magsår, sura uppstötningar

– inflammationer i tarmar, förstoppning/diarre, Candida

– eksem, psoriasis, torr hud m.m.

– inflammationer och värk i leder, rygg och muskler, muskelstelhet, ischiassymtom, fibromyalgisymtom, svullnader m.m. som inte går över

– högt blodtryck, lågt blodtryck

– blåskatarr, underlivsinfektioner, svampväxt i underlivet

– karies, tandlossning, dålig andedräkt, munsår

 

– tungmetallförgiftning

– synsvårigheter, huvudvärk, migrän

– osteoporos, benskörhet

– övervikt, svårt att gå ner i vikt

– nedsatt immunförsvar

– frusenhet, sköra slemhinnor

– allergiproblematik

Ju snabbare du söker hjälp för dina symtom ju större är chansen att kroppen snabbt kan återhämta sig, men alla är vi olika och behöver olika tid för att må bra igen. Ge dock aldrig upp på kroppens fantastiska förmåga att läka sig själv. Om kroppen kan läka ett brutet ben så kan den läka mycket annat också när den får rätt förutsättningar.

 

Revitive cirkulationsträning och ljusterapilampa ingår under ditt besök

Behöver du bättre blodcirkulation?

Dålig blodcirkulation är vanligare än du tror. Det är smärtsamt och ger svullna, kalla och oroliga ben. Revitive Cirkulationstränare är utvecklad för att ge dig bättre blodcirkulation medans du sitter och gör andra saker. Den används av tusentals svenskar varje dag. 

Revitive Cirkulationstränare får musklerna i benen att spännas och slappna av om vartannat. Blod pumpas ned i fötterna och cirkulationen förbättras. 

Milda elektriska impulser stimulerar benmusklerna och blod pumpas ned i fötterna. Du kommer se på dina ben att musklerna jobbar. Den här teknologin har använts för behandlingar i 50 år och används av sjukgymnaster och på behandlingsplatser mot smärta, svullnader eller kalla fötter. Revitive Cirkulationstränare finns även med två pads som kan användas till behandling av andra muskelgrupper t.ex. lår, arm, rygg osv. 

Efter att ha använt den i 30 minuter kommer benen att ha haft ett bra träningspass. Träningen kan på många sätt jämföras med träningen benen får av att gå i trappor.

Den kan använads av alla; från idrottare, till människor som lider av oroliga ben. Oavsett vilken form du är i kommer du med sannolikhet märka förbättring på kort tid.

Perfekt för dig med ett stillasittande arbete. 

Nu kan du boka in 30minuter hos mig när du vill då maskinen står i mitt väntrum. Kom in och slappna av i 30minuter eller läs en tidning. Låt mobilen vila.

Perfekt för dig med stela muskler, kalla fötter pga. dålig cirkulation eller andra åkommor.

Maskinen får dock inte användas av dig som har:

* Pacemaker eller AICD

* Under första 3 månaderna av din graviditet

* Om du har djup ventrombos DVT

Läs mer om Revitive här.


För användning av Revitive övrig tid är det
drop in som gäller.

Pris: 60kr för 30min inkl. en kopp te.

Hjärtligt välkommen till en avslappnande stund.